MYHRE fluefiske kasteakademiet

Vestby, Viken (Akershus), Norge - for privatperson og gruppe

Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

35 Comments

Reply Andreas Solheim
2:21 PM on September 30, 2018 


Takk til Jan for veldig nyttige og hyggelige dager med 2 ganger privaten. Ingen tvil om at dette hjalp meg. Jan evner både raskt å se hvor hick-ups ligger, og å formidle korreksjoner på en forståelig måte.
Reply Erik
3:01 PM on April 24, 2016 


Jag och min fru har nu genomfört grunnkurs I och II hos Myhre. Vi är mycket nöjda med både Jan som coach och vad vi lärt oss under de två kurserna. Hans brinnande intresse för flugfiske smittar av sig, han tar sig verkligen tid med sina elever och får alla att känna sig nöjda. Jag försökte lära mig flugfiske själv under förra året, det var svårt och jag hade åtskilliga turer med dåliga erfarenheter. Jag kan rekommendera alla nybörjare att ta en kurs som denna, det sparar mycket tid då man lär sig rätt från början och ger säkerligen bättre fiskeupplevelser snabbare!

Erik
Reply Trond
3:02 PM on September 14, 2014 


Jeg har gjennomført grunnkurs 1 og 2 denne høsten hos MYHRE. Min kasting er blitt betydelig bedre som en følge av instruksjon og tips til forbedring fra MYHRE, samt mye egentrening. Jeg vil anbefale grunnkurs 1 og 2 på det varmeste og oppfordrer fluefiskere til å ta turen til Vestby for å lære grunnkastet skikkelig.
Reply Per Erik Grette
2:50 AM on February 24, 2013 


Da var grunnkurs 1 og 2 gjennomført!

Takk for to meget lærerike kursdager! Kastingen har gått fra direkte søppel til noe som begynner å minne om et fluekast ;) Nå har jeg det grunnlaget jeg trenger for å øve inn kastet, og rette inn feil.

Takk for to flotte dager, gleder meg alt til neste gang!Per Erik

Reply Aleksander Svendsen
2:26 PM on February 23, 2013 


Da var 1-hånds grunnkurs II gjennomført idag. Kjempe fornøyd med dagen og all den kunnskapen jeg sitter igjen med. Utrolig lærerikt! Mr. Myhre kan sine saker:)
Reply Per Erik Grette
6:08 AM on December 15, 2012 


Hei!

Jeg fikk i dag gavekort på 1-hånds grunnkurs 1 og 2 til bursdagen min! Dette gleder jeg meg veeeeldig til å benytte!! Jeg har hatt fluestang i ett års tid, men ikke fått brukt den enda..

Jeg ser frem til å komme på kurs hos dere!

Mvh

Per Erik Grette
Reply Terje Bendiksby
1:19 PM on October 14, 2012 


Gjennomførte underhåndskurset og spesialkast for tohånds. Etter å prøvd flere andre kurs, kan jeg med hånden på hjertet si at herlærte jeg virkelig noe. Masse å bygge videre på. Anbefales absolutt og de ekstra kronene for kurset er absolutt vært det. Terningkast 6. Neste blir langline.
Reply Mats
5:22 AM on September 23, 2012 


Vil takke for et veldig fint grunnkurs sist søndag. Min svigerfar og jeg følte selv stor fremgang på kun en dag. Et kurs som er å annbefale alle. Jan har kunnskaper og ikke minst pedagogisk talent på et veldig høyt nivå!
Reply Petter Isdahl
12:32 PM on August 6, 2012 


Etter 4 timer med Jan Myhre har jeg blitt en "fluekaster"
Kurset var veldig lærerikt.

Anbefaler dette kurset til alle nybegynnere
Reply Einar Halvorsen
5:08 PM on June 14, 2012 


Da har jeg tilbragt 4 timer sammen med Jan Myhre. Denne gangen kurset "Finslipen". Valgte dette kurset for trene på grunnteknikk og de enkle kasteteknikkene. Som eneste deltaker fikk jeg veldig god instruksjon, god tid til prøving og feiling med veiledning og retting av mine feil. Nye ting vi var innom var skyting av line, dobbelttrekk og noen andre små triks og tips. Fremgangen er stor så nå er det bare trening som skal til. Takk til Jan for veldig god instruksjon, tålmodighet og fagkunnskap. Dette var 4 lærerike, fine og nytting timer.
Reply Einar Halvorsen
10:08 AM on June 3, 2012 


Hei

Da har jeg vært på grunnkurs 1 i fluekasting. Fra å være kløne så har jeg på de 4 timene kurset varte fått 200% fremgang og tør nå å bevege meg til en elv eller vann med fluestang uten å være redd for å skille meg ut som en kløne. Mao et veldig bra kurs, dyktig kursleder med fokus på detaljene og helheten. Blir garantert deltaker på flere kurs som Jan Myhre arrangerer. Kurset kan anbefales.
Reply Harald Claessen
6:27 AM on April 13, 2011 


Jan is an excellent teacher! I had never used a fly rod before the course, so I took both one-hand courses, with 4 weeks in-between. Jan explains clearly the importance of “How and Why” of many details in fly-casting in a very clear and structured manner. I never thought there were so many details to consider, a real eye-opener to my new world of fly-casting. The details were separately not so difficult, and were gradually build up during the hours of the courses. After both courses, I left with a tremendous feeling of satisfaction and personal accomplishment, just short of being overloaded with all the new information.

Since the second course, I spend many hours under the windy conditions in the Oslo Fjord to practice, just in time for the sea-trout season ☺. Jan is a really nice guy who did the complete course in English, something I really appreciated. I can highly recommend the course to anyone eager to learn fly-casting and will certainly come back for more courses. Thanks Jan!
Reply Geir Pettersen
1:26 PM on February 1, 2011 


Hei Jan. Takk for instruksjon og korrigering på kurset vi hadde mandag 31. januar 2011. Du hadde de kvalitetene jeg setter pris på; rett på, ærlig og dyktig. Nå som min interesse for perfeksjon i kasteteknikk og større reportuar har blitt vel så viktig som fiskingen i seg selv, så er det godt å bli


"satt på plass" og bygget opp igjen. Meget lærerikt kurs. Ser frem til neste runde.
Mvh Geir Pettersen

Sekretær Norges Fluefiskeforening


Reply Erik
5:21 AM on October 1, 2010 


Hei

Takk for supert sjøørretkurs denne uka! Jeg likte komboen kastetrening med påfølgende praktisk fiske veldig godt. På relativt kort tid fikk vi plukket bort de verste unotene. Jan har en enkel og lettfattelig måte å forklare hva du gjør "feil" og ikke minst hvorfor han vil at du skal justere teknikken. Jeg tok et syvmilssteg i kastinga mi denne uken.
Den praktiske delen var også veldig nyttig i forhold til hvordan Jan tenker praktisk fiske, lese landskapet og fluevalg til de forskjellige årstider. Dine kurs Jan, kan jeg varmt anbefale om du har lyst til å forbedre kasteteknikk og bli bedre sjøørretfisker!mvhErikReply Bjørn Arild andersen
4:48 PM on April 21, 2010 


Hei Jan! Har flere ganger etter vårt 1 håndskurs tenkt og legge inn noen ord i gjesteboken din men har ikke kommet så langt før nå, men bedre sent enn aldri :-) Vi takke deg for ett meget godt kurs, du er en dyktig instruktør som er veldig flik til og lære fra deg.
Så nå ser vi bare frem til 2 håndskurset vi har meldt oss på hos deg, vi sees!
Atter en gang takk!!
Reply Very nice site!
11:20 AM on October 2, 2009 
Very nice site!
Reply Gazi Øzcan
12:08 PM on September 5, 2009 
Tok mitt første fluekastingkurs med Jan Mhyre lørdag 5. September 2009. Fantastisk stedt og perfekt værforhold. For en instruktør! Full kontroll over både teori og praksis i fluekasting. Jeg kunne aldri tenke meg at fluekasting kunne relateres til så mye som fysikk, kropsbeherskelse, ufattelig mye tenkning, filosofi osv. osv. Dette var det mest spennende kurset jeg har vært med på! Tusen takk igjen Myhre. Vi ses på neste kurs, det garanterer jeg.
Reply Andreas Jørgensen
1:26 PM on January 27, 2009 
Lørdag 24 Januar 2009 i 6 og en halv time i tett snødrev og 1-2 minus grader hele dagen,kastet og kastet og kastet og kastet undertegnede 5 og 7 stanga på kurs alene(heldig med spesial avtale) til jeg nesten stupte.
Myhre tok en laaaaang og fantastisk innføring og enda litt til i Extreme lengde kasting og spey for enhånds flere kombinasjoner til sist nevnte.
Myhre startet friskt med å pelle av meg "barnesykdommer" etter 2 år med kasting og fisking,for deretter å løfte hele meg og la meg selv se at dette var andre boller hvis jeg gjør slik isteden.
Glemmer aldrig dette kurset,var veldig bra oversiktlig og Myhre anbefales herved av alle som har kastet eller skal begynne,denne mannen kan det hele.
Takk for meg,og jeg blir med på oppmålings kast når den tid kommer.
Reply Thor Anders H.
4:34 PM on January 9, 2009 
Vil benytte muligheten til å takke for et meget bra 1-hånd standard kurs. Dette var midt i blinken for en fersking som meg. Jeg kommer garantert til å ta flere kurs hos Jan og anbefaler alle andre som evt er usikkre om å benytte muligheten - du vil ikke angre :)
Reply Leif Abrahamsen
11:09 AM on November 29, 2008 
Takk for ett flott Seatrout winter Extreme kurs fredag.
Det var er ruskete vær, men tiden går altid fort under din kyndige veiledning!
Dette var vårt 3 kurs men vi er fremdeles noviser og ser frem til mange spennede kurs i årene som kommer
Reply JanM
8:32 AM on September 19, 2008 
Til Jon Ivar; ikke utenkelig det. Men nå er det ofte sånn at en kilo fort blir til flere ved sånne anledninger :wink:. Bekken har vann nok til å huse dem i hvertfall.
Reply Jon Ivar
8:09 AM on September 19, 2008 
En fyr fortalte meg at han hadde tatt seg en tur til mølla bekken for og se og han sa en ørret på rundt 7 kilo, er det sant?
Reply Odd Sollid
4:28 AM on April 20, 2008 
Hei Jan og takk for i går!
Det var et intenst og lærerikt kurs som gav meg et veldig bra innblikk i 1-hånds spey.
Som med all fluekasting, er et viktig å få inn grunnprinsippene og det følte jeg at jeg fikk i går; fra basis rullekast til de mer avanserte speykastene. Ikke minst var det nyttig at du knyttet kastene opp mot aktuelle fiskesituasjoner. Umiddelbart "falt" jeg for sideveis speykast og det mer spektakulære Snap-T. Alt i alt har dette kurset skaffet meg mange nye fiskemuligheter og den beste investeringen jeg har gjort i hobbyen på lange tider. Anbefales!
Odd
Reply Roar Furuhaug
12:25 PM on March 5, 2008 
Takk for et ypperlig oppfriskningskurs 1. mars! Det var godt å få hjelp til å finpusse teknikken før sesongen setter i gang for fullt. Det var en trivelig gjeng som møttes i Hulvika.8)
Reply Christian
3:35 AM on February 26, 2008 
Glimrende kurs. Jan er en dyktig pedagog og oser av kunnskap.

Kurset anbefales på det sterkeste.
Reply Michal Koziel
2:40 AM on December 20, 2007 
Jan løfter meg opp på høyere nivå hver gang vi tar et repetisjonskurs. Mannen kan faget og det å lære bort.
Reply Roar Furuhaug
2:52 PM on November 20, 2007 
Takk for bra kurs 18. november. Sven fikk en god innføring i skikkelig stangsvinging og jeg fikk en god oversikt over selv-tillærte uvaner som forhåpentligvis trenes bort før neste vår. Jeg kommer til å anbefale kurset ditt til venner og bekjente, og det er nok ikke umulig at jeg dukker opp på kursene dine flere ganger selv.
Lykke til med videre satsing!
Reply myhre-fluefiske
11:12 AM on November 6, 2007 
Helene Midtskau, Verdipapirsentralen: Vi var 30 personer på 3 timers opplæring i fluefiske og hadde en flott formiddag hvor mange ble "hektet" på fluefiske. Dette kan anbefales som en gruppeaktivitet for å bli bedre kjent og øke samholdet i bedriften.
Reply myhre-fluefiske
11:12 AM on November 6, 2007 
Espen Ørud: Vi får en rekke forespørsler gjennom nettsidene vi driver angående tips om kurs osv. Vi har "videresendt" en del av disse til Jan som har hatt de på kurs hos seg. Vi har enda til gode å få en negativ tilbakemelding fra folk vi har "sendt" på kurs hos Jan og Tom. Den generelle tilbakemeldingen er at folk virkelig har sett "lyset" med tanke på fluekasting etter et kurs eller to hos dem. Vi kan derfor trygt anbefale andre å kurs hos dem og ser med spenning på tilbakemeldinger fra det nye spennende konseptet som nå er på gang.

Espen Ørud
www.fiskersiden.no
Reply myhre-fluefiske
11:11 AM on November 6, 2007 
Thomas B: I dag var det 1-hånds spey.
Dette var et intensivt kurs. Men veldig veldig bra. Lærte mye i dag og gleder meg til å praktisere/ trene vidre på det.

Jeg anbefaler kurs hos disse guttene. VELDIG dyktige instruktører.
Reply myhre-fluefiske
11:10 AM on November 6, 2007 
Steffen W.: Var på 1-hånd standarkurs på 6 timer med Jan. For en kar. Utrolig flink til å fange oppmerksomheten, og en fryd å høre på.

Resultater ble det også! Nettopp fått opp 6 sjøørret. Største var på 1.3 kg, minste på 40 gram (slapp ut 4 av dem)

Spey- og fluebindingskurs neste!

Mvh

Steffen
Reply myhre-fluefiske
11:10 AM on November 6, 2007 
Thomas B: Var på 1-hånds standardkurs. Det var drøye 6 timer med intensiv og ekstrem lærerikt av instruktør Jan. Må berøme Jan for å være en vanvitig dyktig instruktør. Jeg har kastet litt smått tidligere og er en dreven sluk fisker. Så han fikk plukket av meg Sluk stangkasting.
Fluefiske er vannvitig moro og kommer til å få veldig mye utbytte av dette.

Håper å få mulighet til å bli med på fisketur med dere.

Takk for et veldig bra kurs og gleder meg til vidre kurs hos dere.

mvh.
Thomas
Reply myhre-fluefiske
11:09 AM on November 6, 2007 
Halvor: Tusen takk for drøye fire timer med lærerik og hyggelig undervisning i går. Fisket med flue i tre sesonger og burde har gjort dette for lenge siden. Jeg håper på nye timer utpå senhøsten Jan. Nå skal ørreten i Gudbrandsdalslågen til pers.

Hilsen
Halvor
Reply myhre-fluefiske
11:09 AM on November 6, 2007 
Kenneth: Var på spey-enhåndskurs i går. Kjempemorsomt og et veldig bra kurs. Dette var som å få et leketøy i hånden sammenlignet med tradisjonelt overhodekast. Snakeroll,snap-T, dobbel spey mm. Glær meg til å komme i elva nå.
Takk for et veldig bra kurs, Jan
Reply myhre-fluefiske
11:08 AM on November 6, 2007 
Endre Rudi: Hadde akkurat en søndag med intensiv kastetrening på 1-håndskurs, sammen med Jan som kasteinstruktør.
Må si at dette var et veldig bra kurs, hvor Jan plukket av meg en hel masse uvaner jeg har lært meg selv og lærte meg en hel masse nytt.
Dette kurset kan absolutt anbefales, uansett om du har kastet før eller ikke.
Jan er en dyktig og ikke minst nøye instruktør som ser hva som behøves. Ikke minst en hyggelig kar også.
Nå er det egentreningen som gjenstår, så kommer jeg igjen senere for å komme enda et skritt lenger.